Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

adeimos.ucoz.ru

Понеділок, 10 грудня 2012, 12:18

Німці подивовані апокаліптичними настроями українців та росіян

Українці та росіяни чекають «кінця світу», який буцімто має настати 21 грудня із «пакетами для виживання» та підготовкою захисних бункерів. У цих забобонних країнах панує панічний апокаліптичний настрій.

Про це пише німецьке видання Т-online.

«Українець Андрій Ільченко точно знає, що він робитиме під час кінця світу. «Для Апокаліпсису ми купимо продукти харчування та горілку. Потім ми спустимося в наш бункер та урочисто закриємо люк», – наводить газета слова дніпропетровського студента.

Із «останньою вечерею» в колишніх радянських бункерах під землею молоді люди хочуть зустріти кінець світу, який пророкують 21 грудня. Саме цього дня теоретики кінеця світу побоюються апокаліпсису, оскільки тоді закінчується цикл в календарі майя.

Масла у вогонь підливають ще й мас-медіа, які традиційно забобонних українців та росіян розігрують повідомленням про «ймовірний» кінець світу, пише видання.

«До прикладу, у російському містечку Омунінськ, після повідомлення про «кінець світу» у місцевій газеті, мешканці спорожнили крамниці. Редактори забули позначити статтю як жарт», – йдеться у статті.

Журналісти зазначають, що апокаліптичні настрої тримаються в Росії настільки міцно, що уряд був змушений виступити з відповідною заявою, оголосивши, що є точна інформація – Апокаліпсису 21 грудня не буде.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.