Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

first-service.ru

Понеділок, 10 грудня 2012, 13:48

Львівська залізниця витратила понад 82 млн. грн. на лізинг спецмашини

Львівська залізниця за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Укррослізинг» на придбання колійної машини для очищення щебеню на умовах фінансового лізингу вартістю 82 млн. 90 тис. грн.

Лізингові послуги розраховані на сім років. В Україні такі машини випускає Старокраматорський машинобудівний завод (Донецька область).

«Основними акціонерами заводу є офшор «Ганадо трейд, інк »(острова Сент Кітс і Невіс) і син міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Сергій Близнюк, за станом на початок 2012 року вони володіли частками по 25», – зазначено у повідомленні.

Засновником ТОВ «Укррослізинг» є кіпрська компанія «Укррослізинг Сайпрус Лімітед», а директором - Світлана Жукова, раніше відома як керівник фірми «ВТБ-Лізинг», що входить в групу російського Внешторгбанка.

Раніше засновником «Укррослізинг» була кіпрська компанія «Імпофірм Консалтинг Лімітед». Вона також виступала засновником ТОВ «Албенти», пов'язаного з групою народного депутата від Партії регіонів Юрія Іванющенка.

Єдиним конкурентом «Укррослізинг» на тендері Львівської залізниці було ТОВ «Прем'єр Лізинг», директором якого зараз є Андрій Черніков.

Джерело: Forbes

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.