Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

дтп

lv.npu.gov.ua

Понеділок, 6 липня 2020, 11:00

На Пустомитівщині у ДТП загинула людина

дтп

У селі Зимна Вода Пустомитівського району внаслідок зіткнення автомобіля з електроопорою постраждали 4 осіб, одна з них - загинула.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції у Львівській області.

Сьогодні, 6 липня, близько 3:50 на автодорозі «Західний обхід міста Львова» у селі Зимна Вода Пустомитівського району сталась дорожньо-транспортна пригода.

26-річний львів'янин, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, перевищив швидкість та не впорався з кермуванням, виїхав на кільце, в’їхав в електроопору, після чого зіткнувся з деревом та парканом.

"Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримали водій автомобіля та двоє його пасажирок, також жительки Львова віком 17 та 25 років – усі вони доставлені у лікарню. Ще один пасажир «Ауді», паспортні дані якого уточнюються, від отриманих травм помер на місці події", - йдеться у повідомленні.

За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція даної статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Наразі проводиться досудове слідство.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.