Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

transparentukraine.org

Понеділок, 10 грудня 2012, 18:47

Ефективно боротись з корупцією можуть лише журналісти і громадський контроль – громадський діяч

Єдиними ефективними методами протидії та запобігання корупції є увага журналістів та активна громадська діяльність, натомість державні програми малорезультативні.

Про це сьогодні, 10 грудня, під час круглого столу «Проблеми корупції в Україні та шляхи її подолання. Роль місцевих органів влади та громадського сектору в антикорупційній діяльності» повідомив голова ЛМО «Фонд захисту сім’ї», яка є членом Громадської ради при Львівській ОДА, Олександр Савченко.

За словами Савченка, різноманітні державні та регіональні програми пов’язані передовсім із документальною роботою, відтак є малоефективними.

На його думку, реально зрушити з місця корупційні проблеми можна лише масштабними громадськими акціями та увагою мас-медіа.

Нагадаємо, сьогодні, 10 грудня, у Львівській ОДА відбулося обговорення проекту Регіональної програми запобігання і протидії корупції на 2013-2014 роки, на якому, зокрема, було зазначено про проблеми з фінансуванням програми.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.