Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

photo.i.ua

Вівторок, 11 грудня 2012, 12:28

Депутати Львівської міськради мають претензії до змін структури виконавчих органів

Депутатська більшість Львівської міської ради не погоджується із змінами до структури виконавчих органів, які розглядатимуться на сесії 13 грудня.

Про це Варіантам розповіли представники цих партій Володимир Гірняк (Україна соборна), Ростислав Будинський (Фронт змін) та Маркіян Лопачак (ВО «Свобода»).

Голова фракції партії «Україна Соборна» у Львівcькій міськраді Володимир Гірняк зазначив, що партія має багато претензій до змін, які запропоновані міським головою Андрієм Садовим. Зокрема, щодо розширення юридичного департаменту, а також збереження «департаменту розвитку». Як зауважив Гірняк, незрозуміло, для чого місту останній департамент після закінчення Євро-2012.

За словами голови фракції Фронту змін у Львівській міській раді Ростиславав Будинського, за умови, якщо міський голова залишить «вакантні» місця у департаментах міської ради, фракція, можливо, і проголосує за питання, яке планують винести на сесію. Він також наголосив, що не підтримує пропозиції до розширення складу юридичного управління, запропонові Садовим.

Виконувач обов’язків голови фракції ВО «Свобода» у міськраді Маркіян Лопачак розповів, що партія не поділяє тих чи інших пропозицій щодо змін до структури виконавих органів, що розглядатимуться завтра, однак чітка позиція партії буде оголошена вже після засідання фракції.

Останнє відбудеться ввечері сьогодні, 11 грудня.

Нагадаємо, 13 грудня Львівська міськрада першим питанням розгляне проект постанови  «Про внесення змін до структури виконавчих органів Львівської міської ради, затвердження загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів». Міський голова Львова також вніс до міськради пропозиції щодо складу виконкому. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.