Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Комуналка

tsn.ua

Вівторок, 11 грудня 2012, 15:45

Перевізники хочуть підняти ціну за проїзд у Львові до 3 грн., але погодяться й на 2,50 грн.

Львівські перевізники хочуть підняти ціну за проїзд у громадському маршрутному транспорті до 3 грн., проте готові погодитись на підняття вартості й до 2, 50 грн.

 

Про це сьогодні, 11 грудня, під час прес-конференції повідомив директор ТОВ «Міра і К» Микола Шкурган.

«Ми подали від підприємства розрахунки, за якими тариф має бути десь у межах з грн. Але для того, щоб хоч можна було виживати на сьогоднішній день, тариф має бути хоча б 2,50 грн.», – пояснює позицію перевізників Микола Шкурган.

Процес вирішення питання із підняттям цін займе часу не менше, ніж до початку лютого, тому зміни вартості проїзду варто очікувати вже з наступного року – з лютого або перших чисел березня.

Тим часом начальник управління транспорту та зв'язку Львівської міськради Микола Жук зазначає, що 5 підприємств, які займаються громадськими перевезеннями, подали прохання про підвищення тарифів від 2,45 грн. до 3 грн.

Таку різницю пояснюють залежністю від довжини маршруту та пасажиропотоку. Проте на встановлення диференційованої вартості проїзду погоджуватися також не хочуть. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.