Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фінанси

Вівторок, 11 грудня 2012, 19:51

Інвестиційний атлас України презентований у Львові

Сьогордні,11 грудня, під час Міжрегіональної конференції «Шляхи реалізації інвестиційного потенціалу регіонів України» відбулася презентація Інвестиційного атласу України, робота над яким тривала упродовж 2012 року.

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

«Ми презентуємо перший інвестиційний атлас України, який розроблений у межах формування позитивного інвестиційного іміджу. Але це лише перший етап. Наша наступна ціль полягає у тому, щоб інвестор, зайшовши на інвестиційний веб-портал www.investukraine.com, за короткий час зміг отримати інформацію про об’єкт для інвестування фактично в кожному регіоні України. Тому ми плануємо у 2013 році створити таку карту в електронному форматі. Від того, як функціонуватиме цей портал залежить до 50% успіху в залученні інвестицій», – зазначив директор Департаменту державної інвестиційної політики та регіонального розвитку Держінвестпроекту Василь Федюк.

 директор Департаменту державної інвестиційної політики та регіонального розвитку Держінвестпроекту Василь Федюк презентував Інвестиційний атлас України, робота над яким тривала упродовж 2012 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.