Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

lviv.tv

Середа, 12 грудня 2012, 13:33

Прокуратура вимагає від «Львівтеплоенерго» погасити борги

Прокуратура виявила у ЛМКП  «Львівтеплоенерго» заборгованість перед ДК «Газ України» у розмірі понад 67 млн. грн. та перед НАК «Нафтогаз України» – більше 160 млн. грн.

Про це Варіанти повідомила прес-служба прокуратури Львова.

«ЛМКП «Львівтеплоенерго» не вживається достатньо заходів для погашення цих боргів. Усупереч Закону України «Про теплопостачання»,  останнім не пред’явлені відповідні позови до суду про стягнення з населення та юридичних осіб 80 млн. грн. заборгованості за спожитий газ та гарячу воду», – зазначено у повідомленні.

 «Львівтеплоенерго» не отримало також у НАК «Нафтогаз України» лімітів природного газу в достатніх обсягах на поточний період. Як наслідок,  підприємство споживає природний газ безлімітно, що призводить до  пониження параметрів тиску в газорозподільній мережі. У подальшому це може спричинити аварійну ситуацію та припинення газопостачання населенню.

Для усунення допущених порушень законодавства прокуратура Львова внесла подання директору ЛМКП «Львівтеплоенерго». 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.