Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Олена Живко

Фб Живко

Понеділок, 10 серпня 2020, 11:39

Живко розпочала голодування для звільнення Віконського

Олена Живко

Олена Живко оголосила про голодування під будівлею Нацполіції Львівщини, вимагаючи звільнити з посади Василя Віконського.

Про це повідомила керівниця всеукраїнського "Об'єднання добровольців" Олена Живко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні зранку, 10 серпня, Олена Живко під будівлею Головного управління Нацполіції у Львівській області оголосила про початок голодування. У такий спосіб активістка протестує проти свавілля правоохоронців та вимагає звільнити з посади очільника Нацполіції Львівщини Василя Віконського.

"Сьогодні під стінам Головного управління Нацполіції ми розпочинаємо безстрокову акцію голодування у зв'язку із свавіллям поліції. Разом зі мною голодувати буде учасник Революції Гідності, який отримав поранення на Майдані. Призначення беркутівця очільником поліції є зневагою до усіх учасників Революції Гідності. Очільник поліції Віконський неодноразового погрожував розправою над моєю родиною, якщо я не припиню пікети щодо діючого мера Андрія Садового" – заявила Олена Живко.

Нагадаємо, 4 вересня 2019 року у Львові офіційно представили нового начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Василя Віконського. До цього він очолював поліцію у Хмельницькій області. 

У 2015 році був  заступником начальника поліції ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області. Під час реформи правоохоронної системи він не пройшов переатестацію, однак через суд він поновився на посаді.

З 2003 до 2014 року Василь Віконський працював у "Беркуті".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.