Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Екологія

bei-gudrony.blogspot.com

Середа, 12 грудня 2012, 18:52

Держуправління шукає способи безпечної утилізації кислих гудронів на Львівщині

Державне управління охорони навколишнього середовища в Львівській області вивчає питання щодо безпечної утилізації кислих гудронів на території Львівської області.

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба Держуправління ОНПС у Львівській області.

Кислі гудрони розташовані на території ставків-амбарів у с. Грибовичі Жовківського району. Їхню утилізацію пропонує проводити ТзОВ «АС-Холдинг».

«Підприємство звернулось у Держуправління з листом, в якому зазначає  про свій  намір здійснити демонcтрацію роботи експериментального обладнання з утилізації кислих гудронів на вищезгаданій території. Зважаючи на важливість вирішення даної проблеми, Держуправління  зобов’язало вищезгадане підприємство представити всю необхідну документацію, яка підтвердить рівень спеціалізованості ТзОВ «АС-Холдинг» щодо поводження з небезпечними відходами, оскільки процес промислової переробки та утилізації кислих гудронів може вплинути на стан довкілля, зокрема поверхневих вод», – зазначено у повідомленні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.