Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

rionews.com.ua

Четвер, 13 грудня 2012, 11:41

Приятель Каськіва може бути причетним до зникнення власника «Фешн клаб» - ЗМІ

Людина, яка є в приятельських стосунках з  головою Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами України Владиславом Каськівим, може бути причетна до зникнення власника «Фешн клаб» Олександра Веремеєнка у Львові.

Про це пише газета «Ратуша».

Газета припускає, що зникнення Олександра Веремеєнка було сплановано правоохоронними органами як частина операції по затриманню громадянина Ш., який є в приятельських стосунках з Владиславом Каськівим.

Громадянин Ш., висловлює припущення газета, замовив кіллеру вбивство Олександра Веремеєнко, адже був винен останньому значну суму грошей.

«У подальшій розмові з’ясувалося, що один львів’янин зовсім несподівано (можливо, і для самого себе) став замовником ліквідації львівського бізнесмена, якого, водночас, добре знають у кримінальному світі Львова. У його дружини він узяв величезну суму (йшлося приблизно про 100 тисяч доларів США), віддавати вже не перший рік уперто не бажав, і за інформацією добрих людей, активно шукав кілера, щоб вирішити це питання в інший спосіб», - говориться у статті. 

Конфлікт між громадянином Ш. та родиною Веремеєко тягнувся не перший рік.

«29 квітня 2011 року проти Ш. було порушено кримінальну справу за ст. 190, п.4 (за заявою громадянки… Веремеєнко В. — чи не дивний збіг? — Авт.). і того ж дня в Івано-Франківську затримано працівниками Личаківського РУ ГУ МВС України у м. Львові (слідчий — Дембовський О.В.). Що цікаво: той же Личаківський РВ ЛМУ цього ж таки року двічі виносив постанови про відмову в порушенні кримінальної справи стосовно Ш. за заявою… громадянки В. Веремеєнко.

Уже тоді «громадський діяч» Ш. увів цікаву практику — позичати у різних осіб під різними приводами величезні грошові суми і згодом їх… не повертати, переводячи все в ци¬вільно-правову площину! Врешті, вийшовши після ВИПРАВДАЛЬНОГО вироку суду з СІЗО, розуміючи, що йому спокою все одно не дадуть, позичальник, Я ПРИПУСКАЮ, і почав шукати людей, котрі б допомогли йому зменшити кількість власних боргів за рахунок зменшення кількості самих кредиторів. І, на свою біду (і на щастя замовленого), знайшов трохи не тих…», - пише головний редактор «Ратуші» Микола Савельєв.  

«Громадянин Ш., 1980 р.н., мешкає у Львові, магістр психології, докторант Польської академії наук, засновник міжнародного благодійного фонду, відомий організацією міжнародних спостережних місій на виборах в Україні, Росії, Грузії та Казахстані; у 2010 р. балотувався до обласної ради від Громадянської партії «Пора», в приятельських стосунках із Всеволодом Каськівим, цікавиться гіпнозом…», - пише газета.

Уточнемо: громадянин Ш. балотувався до Київської облради. 

Нагадаємо, 10 грудня міліція оголосила в розшук Веремеєнко Олександра. Натомість вже 12 грудня з’явилася інформацію про те, що Веремеєнко знайшовся.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.