Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

lviv.tv

Четвер, 13 грудня 2012, 17:44

Прокуратура почала розслідування справи про привласнення бюджетних коштів для ремонту пам’ятки архітектури у Львові

Прокуратура Личаківського району Львова розпочала розслідування за фактом привласнення бюджетних коштів під час ремонту пам'ятки архітектури.

Про це Варіанти повідомила прес-служба прокуратури Львова.

У ході розслідувань виявлено ознаки кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 191 КК України (привласнення майна) при витрачанні бюджетних коштів на ремонт однієї з пам'яток архітектури, розташованої в охоронній зоні ЮНЕСКО Львові.

Як виявилось, упродовж 2008-2012 років ремонтно-реставраційні роботи на згаданому об'єкті здійснювались підприємствами з ознаками фіктивності.

Крім того, реставрація проводилась за відсутності дозволу Міністерства культури України.

Призначено також експертизу для з'ясування реально виконаних робіт на цій пам'ятці, а також проведення ревізій суб'єктів господарювання, які виконували ремонт та отримували бюджетні кошти.

Відомості про вказане правопорушення скеровано для досудового розслідування у слідчий відділ Личаківського міськрайвідділу міліції.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.