Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

vorobus.com

Четвер, 13 грудня 2012, 20:41

Комісія Львівської міськради перевірить законність звільнення Гавришкевича

У Львівській міській раді створять комісію, яка вивчить питання звілнення Ігоря Гавришкевича з посади директора ЛКП «Музей «Личаківський цвинтар».

Про це сьогодні, 13 грудня, під час пленарного засідання сесії Львівської міської ради, повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

До міського голови голови Львова звернувся депутат ради Юрій Кужелюк (Україна соборна), який нагадав про звільнення Ігоря Гавришкевича з посади директора «Личаківського цвинтаря». Воно, на думку Кужелюка, було незаконним.

На це Садовий відповів, що з цим питанням до нього звертався герой України Юрій Шухевич, відтак комісія буде створена з огляду саме на його заяву.

Міський голова також згадав про керівника парку «Знесіння» Олексія Завадовича. Він, за його словами, залишається в парку на науковій роботі.

Садовий не оминув увагою питання Шевченківського гаю, зазначивши, що зараз його діяльність перевіряє комісія міськради.

Під час сесії виступив і екс-директор ЛКП «Музей «Личаківський цвинтар» Ігор Гавришкевич.

Нагадаємо, нещодавно екс-директори ЛКП «Личаківський цвинтар» Ігор Гавришкевич та Регіонального ландшафтного парку «Знесіння» Олександр Завадович, а також директор Національного музею архітектури та побуту у Львові Іван Косачевич заявили про своє цькування з боку Львівської міської ради.

Гавришкевич, зокрема, судиться з Львівською міською радою через своє, як він заявляє, незаконне звільнення.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.