Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Екологія

portal.lviv.ua

П'ятниця, 14 грудня 2012, 17:09

Виконком Львівської міськради задовольнив протест прокурора щодо Снопківського парку

Члени виконавчого комітету Львівської міської ради проголосували за те, аби задовільнити протест заступника прокурора Львівської області, який стосується попереднього рішення виконкому про забудову вулиці Кримської.

Відповідне рішення виконком міськради ухвалив сьогодні, 14 грудня, інформує кореспондент Варіантів

Прокуратура вимагала скасувати рішення виконавчого комітету Львівської міськради "Про розроблення детального плану території району збудови на вулиці Кримській" від 26 жовтня 2012 року, оскільки воно суперечить вимогам чинного законодавства.

В прокуратурі наголошували, що надання дозволу на розроблення детального плану території району забудови на цій вулиці, а також подальша забудова вказаної земельної ділянки, запланована на землях природно-заповідного фонду.

Зазначимо, що секретар Львівської міської ради Василь Павлюк, з обуренням покинув засідання виконкому.

Свій вчинок він мотивував тим, що члени виконкому розглянули це питання без нього, оскільки він і запізнився на початок засідання.

Нагадаємо, минулої п’ятниці, 7 грудня, виконком вже розглядав це питання. Тоді його пропонували задовольнити частково, однак присутні на засіданні депутати вимагали повного задоволення, відтак питання перенесли.

Нагадаємо, 26 жовтня виконком Львівської міськради прийняв рішення про розроблення детального плану території району забудови на вул. Кримській.

Мешканці вулиці вважають, що таке рішення сприятиме незаконній забудові парку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.