Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

Неділя, 16 грудня 2012, 16:31

На трасі Київ-Чоп через негоду в затори потрапило понад 100 авто

Сьогодні МНС України скерувало понад 200 рятувальників та 40 одиниць техніки на ліквідацію заторів на міжнародній трасі Київ-Чоп, що утворилися внаслідок негоди – сильних опадів снігу.

 

Про це повідомила прес-служба МНС України.

На місці утворення автомобільних заторів працюють також групи життєзабезпечення Головного територіального управління МНС України у Львівській області, які забезпечують водіїв та пасажирів теплим чаєм та печивом.

На місці виникнення надзвичайної події працює обласний штаб на чолі з заступником голови Львівської ОДА М.Янковським.

Основні зусилля рятувальних підрозділів спрямовані на впорядкування руху на проблемних ділянках, вивільненні зі снігових переметів заблокованого автотранспорту та відбуксируванні автомобілів, що заважають вільному проїзду снігоприбиральної та очисної техніки.

Ввечорі 15 грудня  через погіршення погодних умов на ділянці автодороги Київ–Чоп поблизу н.п. Йосипівка Буського району та н.п.Суходоли Бродівського району зафіксовано утворення автомобільного затору в обох напрямках через перемети (протяжністю близько 18 км), до якого потрапило понад 100 одиниць транспортних засобів.

Жертв та постраждалих немає.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.