Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

будівництво у Львові

П'ятниця, 2 жовтня 2020, 13:53

У Львові планують збудувати нову лікарню з поліклінікою

будівництво у Львові

Виконком погодив продаж на аукціоні ділянки вул. В. Вернадського з майбутнім будівництвом тут лікарні та поліклініки.

Сьогодні, 2 жовтня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво зблокованого комплексу поліклініки і лікарні та обслуговуючих приміщень на вул. В. Вернадського на земельній ділянці, призначеній для продажу права оренди на земельних торгах (аукціоні).

Нову лікарню з поліклінічним відділення облаштують на земельній ділянці, площею 4,6618 га, яка перебуває в комунальній власності і які призначена для будівництва і обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги.

Висота лікарні та поліклініки не повинна перевищувати 20 метрів, а максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 30%.

Як заявив головний архітектор міста Антон Коломєйцев, міськрада має виставити цю ділянку на аукціон з майбутнім будівництвом тут лікарні з поліклінікою.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Г-5 – лікувальні зони відповідно до детального плану території у районі вул. Стрийської – кільцевої дороги – проектованої вул. В. Вернадського.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.