Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

unian.ua

Понеділок, 17 грудня 2012, 12:40

Перевізники на Львівщині відмінити деякі міжміські маршрути у зв’язку з негодою

Сьогодні на Львівщині перевізники відмінити деякі міжміські маршрути у зв’язку з негодою.

Про це Варіанти повідомила прес-служба Мініфраструктри.

Через негоду станом на 7 ранку по Україні було відмінено низку автобусних рейсів: на Вінниччині, Волині, Дніпропетровщині,  Тернопільщині,  Харківщині, Полтавщині, Житомирщині, Сумщині, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Кіровоградській, Львівській, Рівненській, Харківській, Херсонській, Хмельницькій, Чернігівській, Чернівецькій областях, - сказано у повідомленні.

Які саме маршрути було відмінено у повідомленні не вказано.

Мінінфраструктури звертається до пасажирів з проханням при плануванні поїздок по можливості враховувати погодні умови.

Нагадаємо, Управління ДАІ у зв'язку зі складними погодними умовами тимчасово обмежило рух на чотирьох трасах в межах Львівської області: М-06 «Київ – Чоп», км 439 – км 450 – для всіх видів транспорту; Н-02 «Львів – Тернопіль» — для всіх видів транспорту; Н-17 «Львів – Радехів – Луцьк» км 59 – км 61 — для всіх видів транспорту; Р-39 «Броди – Тернопіль» км 16 – км 22, км 23 – км 28 – для всіх видів транспорту;

Нагадаємо, 16-17 грудня у зв’язку з проходженням активного циклону та значним погіршенням погодних умов на автомобільних дорогах Львівщини склалась надзвичайна ситуація. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.