Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

vidido.ua

Понеділок, 17 грудня 2012, 13:52

Вагітна, пологи якої почалися у заторі на трасі Київ-Чоп, народила двійню передчасно

Жінка, пологи в якої почалися 16 грудня під час того, як вона застрягла у заторі на трасі Киїів-Чоп, народила двійню.

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба ГУ охорони здоров’я Львівської ОДА.

16 грудня о 13 годині поступив виклик із с. Кути, Буського району від вагітної жінки 29 років (третя вагітність, термін вагітності 34 тижні), - йдеться у повідомленні.

Вагітна була доставлена до найближчого на трасі відділення Олеської міської лікарні.

О 14:50 жінка народила двійню – двох дівчаток.

Діти народились недоношеними.

Породілля та новонароджені дівчатка після народження знаходяться під спостереженням медперсоналу Олеської лікарні, в телефонному режимі консультовані фахівцями-неонатологами. 

В 11:00 17 грудня до Олеської лікарні прибула реанімаційна неонатологічна бригада ЛОКЛ. В найближчі години двійнята будуть доправлені до відділення патології недоношених новонароджених обласної клінічної лікарні для відповідного обстеження та подальшого виходжування дітей.

За інформацією  обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф – жодного повідомлення щодо пологів у машині на засніженій трасі до підрозділів швидкої медичної допомоги  не надходило. 

Нагадаємо, прокуратура скерувала листи керівникам Державтоінспекції ГУ МВСУ та служби автомобільних доріг у Львівській області  із вимогою проведення службових перевірок щодо повноти та своєчасності вжитих заходів із попередження ситуації що склалася.

Управління ДАІ у зв'язку зі складними погодними умовами тимчасово обмежило рух на чотирьох трасах в межах Львівської області: М-06 «Київ – Чоп», км 439 – км 450 – для всіх видів транспорту; Н-02 «Львів – Тернопіль» — для всіх видів транспорту; Н-17 «Львів – Радехів – Луцьк» км 59 – км 61 — для всіх видів транспорту; Р-39 «Броди – Тернопіль» км 16 – км 22, км 23 – км 28 – для всіх видів транспорту;

16-17 грудня у зв’язку з проходженням активного циклону та значним погіршенням погодних умов на автомобільних дорогах Львівщини склалась надзвичайна ситуація. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.