Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Во "Свобода"

Понеділок, 17 грудня 2012, 14:26

«Свобода» може очолити два комітети ВРУ: екологічний та комітет з питань свободи слова

Свободівці можуть очолити кілька комітетів Верховної Ради України, зокрема, – комітет з питань екології, свободи слова та інформації, один з комітетів «гуманітарного» блоку або ж силового.

Про це сьогодні, 17 грудня, на прес-конференції повідомив народний депутат від ВО «Свобода» Юрій Михальчишин, інформує кореспондент Варіантів.

Спочатку Михальчишин наголосив, що, висунувши кандидатуру Руслана Кошулинського на пост другого віце-спікера Верховної Ради, «Свобода» свідомо відмовилась від керівництва у ключових парламентських комітетах.

«Утім, зараз називають декілька комітетів, де керівниками можуть бути обрані свободівці – це комітет з питань екологічної політики, комітет з питань свободи слова та інформації і також, можливо, йдеться про один із комітетів так званого гуманітарного блоку або ж силового», – зазначив Михальчишин.

Свободівка Ірина Фаріон додала, що є інформація про те, що кількість комітетів у Верховній Раді буде зростати, в той час як опозиція виступає за їх зменшення.

Депутати також розповіли про свої особисті уподобання та преференції щодо майбутньої роботи в комітетах.

Ірина Фаріон зазначила, що вагається між комітетом з питань освіти і науки або ж комітетом культури та духовності, її колега Андрій Тягнибок схиляється до комітету транспорту і зв’язку, Михайло Блавацький планує працювати у комітеті з фінансових питань, а Юрій Михальчишин – хоче зайнятись питаннями соціальної політики або ж боротьби з організованою злочинністю і корупцією.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.