Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

zaholovok.com.ua

Понеділок, 17 грудня 2012, 14:25

Рух трасою Київ-Чоп залишається закритим

Станом на 13:30 17 грудня у Лвьівській області рух траспорту на відрізку Киїів-Чоп км 439 – км 450 – для всіх видів транспорту залишається закритим.

Рятувальникам вдалося відновити рух лише на раніше заблокованій дільниці і зараз звідти потрошки виводяться вантажівки. 

Про це Варіанти повідомив керівник прес-служби ГУ МНС України у Львівській області Павло Василенко.

Нагадаємо, станом на 7 ранку 17 грудня силами працівників МНС, дорожніх служб та військових вдалося розчистити одну дорожню смугу в зоні затору на трасі Киїі-Чоп і розпочати вивід легкового транспорту. Пізніше був відновлений рух вантажівок по другій розчищеній смузі. 

17 грудня прокуратура скерувала листи керівникам Державтоінспекції ГУ МВСУ та служби автомобільних доріг у Львівській області  із вимогою проведення службових перевірок щодо повноти та своєчасності вжитих заходів із попередження ситуації що склалася.

Управління ДАІ у зв'язку зі складними погодними умовами тимчасово обмежило рух на чотирьох трасах в межах Львівської області: М-06 «Київ – Чоп», км 439 – км 450 – для всіх видів транспорту; Н-02 «Львів – Тернопіль» – для всіх видів транспорту; Н-17 «Львів – Радехів – Луцьк» км 59 – км 61 – для всіх видів транспорту; Р-39 «Броди – Тернопіль» км 16 – км 22, км 23 – км 28 – для всіх видів транспорту;

16-17 грудня у зв’язку з проходженням активного циклону та значним погіршенням погодних умов на автомобільних дорогах Львівщини склалась надзвичайна ситуація. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.