Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Во "Свобода"

novynar.com.ua

Понеділок, 17 грудня 2012, 15:51

Фракція ВО "Свобода" у Львівській міській раді досі без голови

Посада керівника фракції ВО "Свобода" у Львівський міській раді залишається вільною принаймні до кінця цього тижня.

Про це в коментарях Варіантам розповів голова депутатської комісії архітектури, містобудування та охорони історичного середовища Львівської міської ради Андріан Гутник.

Депутат повідомив, що коли не до кінця тижня, то до кінця року керівника фракції ВО «Свобода» у Львівський міській раді обов'язково оберуть, оскільки є багато питань та проблем, які потребують розв'язання. "Процес цей затягнувся через те, що фізично важко зібратися всім членам для обговорення кандидатур і обрання керівника", - додав Андріан Гутник.

Андріан Гутник не називає жодної кандидатури, яка б могла очолити фракцію, але запевняє, «що є багато достойних членів партії на цю посаду».

Нагадаємо, до цього часу фракцію ВО "Свобода" у Львівській міській раді очолював Руслан Кошулинський, який був обраний депутатом до Верховної ради України від ВО "Свобода" за партійними списками, а  згодом призначений віце-спікером парламенту. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.