Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Охорона здоров'я

provolyn.com

Вівторок, 18 грудня 2012, 11:30

Одна людина загинула на Львівщині від обмороження

Від початку морозів на Львівщині загинула 1 особа від холоду, в Україні цифра сягає 18 осіб.

Як зазначають у МНС Львівської області, на Львівщині звернулись із обмороженням 11 осіб, з них до лікарні потрапили 8 чоловік.

За допомогою до медичних закладів через обмороження по Україні звернулися 133 людини, з яких госпіталізовані 108 осіб. Про це Варіанти повідомляє прес-служба МОЗ.

Нагадаємо, через погіршення погодних умов утруднений рух на багатьох автомагістралях, а 16-17 грудня на автомобільних дорогах Львівщини склалась надзвичайна ситуація, зокрема, на трасі Київ-Чоп.

Станом на 13:30 17 грудня у Львівській області рух траспорту на відрізку Киїів-Чоп км 439 – км 450 – для всіх видів транспорту залишався закритим. Окрім того, під час перебування у заторі встигли народитися двоє дітей – жінка на 34-му тижні вагітності народила двійню.

17 грудня прокуратура скерувала листи керівникам Державтоінспекції ГУ МВСУ та служби автомобільних доріг у Львівській області  із вимогою проведення службових перевірок щодо повноти та своєчасності вжитих заходів із попередження ситуації що склалася.

Управління ДАІ у зв'язку зі складними погодними умовами тимчасово обмежило рух на чотирьох трасах в межах Львівської області: М-06 «Київ – Чоп», км 439 – км 450 – для всіх видів транспорту; Н-02 «Львів – Тернопіль» – для всіх видів транспорту; Н-17 «Львів – Радехів – Луцьк» км 59 – км 61 – для всіх видів транспорту; Р-39 «Броди – Тернопіль» км 16 – км 22, км 23 – км 28 – для всіх видів транспорту.

16 грудня кількість населених пунктів Львівщини, що залишилися без електропостачання сягала 115. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.