Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Лопатинський спиртзавод

112.ua

Четвер, 29 жовтня 2020, 10:55

Київська фірма за 50 мільйонів придбала спирзавод у Лопатині

Лопатинський спиртзавод

Фонд держмайна продав Лопатинський спирзавод за 50 млн грн фірмі "Офіс Інвестицій", яку створили наприкінці 2019 року.  

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях виставило на продаж у системі ProZorro Лопатинський спиртовий завод, що знаходиться на вул. Заводська, 11 у смт. Лопатин Радехівського району.

Аукціон стартував 28 жовтня, участь у ньому взяли чотири компанії: ТзОВ "Хімтайм" (запропонувало 29 000 000 грн), ТОВ "Укрспецпоставка" (35 000 000 грн), ТзОВ "Транс-Н" (35 000 100 грн) та ТзОВ "Офіс Інвестицій" (50 010 000 грн). Переможцем обрали ТзОВ "Офіс Інвестицій", яке запропонувало найвищу ціну за землю та приміщення заводу, а початкова вартість Лопатинського спиртзаводу становила 18 735 537,43 грн.

Майно "Лопатинського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП "Укрспирт" складається з 943 найменувань, будівель, обладнання, рухомого та іншого майна.

За даними порталу YouControl, ТзОВ "Офіс Інвестицій" зареєстроване у грудні 2019 року у Києві, займається діяльністю агентств зі стягування платежів і бюро кредитних історій. Власником фірми є мешканець смт. Новомиколаївка Запорізької області. Розмір статутного капіталу підприємства становить 10 000 грн.

Нагадаємо, наприкінці вересня Фонд держмайна оголосив про продаж Лопатинського спиртового заводу. 

"Місце провадження діяльності і зберігання спирту ДП "Укрспирт" знаходиться у Львівській області – за 90 км від обласного центру. Потужності заводу можуть бути застосовані для виготовлення етилового (ректифікований зерновий, зерновий вищої очистки) і харчового спирту. Новий власник отримає чимало нерухомості, устаткування і транспортні засоби" – наголосили тоді у Фонді держмайна.

Додамо, крім Лопатинського спиртзаводу Фонд держмайна також виставив на продаж Суходільський спиртзавод (Бродівський район).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.