Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Екологія

news.if.ua

Вівторок, 18 грудня 2012, 18:36

Гірняк розбереться із землями у Снопківському парку, виділеними депутатам Львівської міськради

Депутат Львівської міської ради Володимир Гірняк розповів, що питання про виділення земель у Снопківському парку двом колишнім депутатам Львіської міськради та одному чинному слід детально проаналізувати.

Про це він повідомив на прес-конференції сьогодні, 14 грудня, інформує кореспондент Варіантів

«Справді були названі прізвища пана Кадушкевича, пана Сосновського і пана Білоуса. Ми це питання вивчимо і якщо справді ці ділянки належать їм і вони їх отримали незаконно, то ми будемо шукати вихід із ситуації. Але спершу це питання треба зараз добре проаналізувати, добре подивитися ці документи. Якщо прийнято незаконне рішення, то ми повинні чи то компенсувати (якщо втрачені кошти), чи перенести будівництво в парку. Тобто ми піднімемо ці документи, а наразі ми оголосили лише перші результати», – розповів Володимир Гірняк.

Також він додав, що такі рішення Львівської міської ради приймаються або через непрофесійність, або через застереження людей з юридичного відділу Львіської міськради.  

Нагадаємо, 4 грудня, голова ЛМГО "Молоді регіони" Богдан Хруставчук розповів, що земельні ділянки у межах парку Снопківський виділені не лише чинному депутату Львівської міської ради Андрію Білоусу, але й депутатам міської ради минулого скликання Кадушкевичу В.Є. та Сосновському Т.М.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.