Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

kiyu-shii.net

Вівторок, 18 грудня 2012, 19:40

Питання щодо забезпечення літературою сільських бібліотек має підніматися на державному рівні, – Олег Баран

Питання щодо забезпечення літературою сільських бібліотек повинне підніматися на державному рівні, залишається лише сподіватись, що Верховна Рада нового скликання врешті зверне увагу на книжкову проблему у селах.

 

Таку думку висловив меценат, засновник ТзОВ «Барком» ( ТМ «Родинна ковбаска»), депутат Львівської обласної ради Олег Баран, коментуючи свою участь у акції зі збору книг для сільських бібліотек.

«На жаль, сьогодні сільська бібліотека на межі виживання. За рік ці заклади отримують в середньому  20-30 нових книжок. Це у кращому випадку. А у гіршому – вони просто припиняють своє існування. Проблема дійсно досить серйозна і потребує належної уваги збоку держави загалом», – наголосив Олег Баран.

Олег Баран долучився до благодійної акції «Українські книжки – сільським бібліотекам», яка тривала у області із 1 жовтня по 10 грудня. Зокрема, його компанія  відгукнулась на прохання організаторів допомогти та єдина надала транспорт для перевезення книжок.

Нагадаємо, акція зібрала 31 тисячу книг.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.