Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

tvi.ua

Середа, 19 грудня 2012, 11:38

Мешканці навколишніх сіл разом з підрозділами МНС боролися із заторами на трасі Київ-Чоп

17-18 грудня під час ліквідації 20-кілометрового затору на трасі «Київ-Чоп» підрозділи МНС активно співпрацювали з мешканцями сіл Хватів, Дуб'є, Ясенів та Суходоли.

Про це повідомила прес-служба Головного територіального управління МНС України у Львівській області, а також журналіст Радіо Свобода Іван Кривий на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Рух транспорту на даний час на ділянці дороги «Київ-Чоп» відновлено. Для ліквідації затору в області працювало 714 од. техніки та 1500 осіб. Місцеві мешканці надавали всю можливу допомогу: знаходили спецтехніку, запрошували до себе людей, які застрягли в заторі, щоб вони зігрілися, перепочили та поїли, привозили саньми пальне.

Уже 15 грудня о 19:00 на трасі почали працювати підрозділи МНС. За одну добу випала двомісячна норма опадів, а роботу рятувальників ускладнювали сильні пориви вітру до 28 м/с. ДАІ закликала громадян утриматися від виїзду на власних авто за межі населених пунктів. На жаль, громадяни не прислухаються до застережень. Були випадки, коли ДАІ примусово не пускало громадян на трасу, щоб не допустити збільшення затору, але громадяни не розуміли ситуації і починали скаржитися.

Снігові перемети сягали 2 метрів у висоту. Опади були настільки сильними, що після розчистки дороги за допомогою важкої техніки сніговий покрив на ній відновлювався протягом 15 хвилин. Крім того, роботу ускладнював хаотичний рух транспорту. Громадяни намагалися об'їхати замети, внаслідок чого лише погіршували ситуацію.

На даний час ускладнений рух вантажних автомобілів на автодорозі «Львів-Радехів-Луцьк». Підрозділи МНС також надають допомогу бригадам обленерго.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.