Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

mtrk.com.ua

Четвер, 20 грудня 2012, 10:45

На Львівщині залишається ускладненим доїзд до 8 населених пунктів

Станом на 07.00 20 грудня на Львівщині залишається ускладненим доїзд до 8  населених пунктів Бродівського та Золочівського районів області, на під’їзних дорогах до яких ведуться цілодобові  роботи з їх розчистки.

 

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Нагадаємо, 19 грудня залишався ускладненим доїзд близько до 20 населених пунктів Львівщини у Бродовському районі.

18 грудня на Львівщині був відсутній доїзд до 58 населених пунктів: 26 – у Бродівському районі, 14 – у Буському районі, 14 – в Золочівському районі, 4 – у Перемишлянському районі та 1 – в Сокальському районі) та утруднений доїзд ще до 23 населених пунктів: 2 – у Бродівському районі, 18 – в Золочівському районі, та 3 – у Сокальському районі)  Львівщини.

Голова Львівської ОДА Михайло Костюк дав доручення головам районів та керівникам районних автодоріг до 20.00 18 грудня забезпечити розчищення доріг та повністю відновити доїзд до усіх населених пунктів Львівської області.

16-17 грудня у зв’язку з проходженням активного циклону та значним погіршенням погодних умов на автомобільних дорогах Львівщини склалась надзвичайна ситуація. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.