Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Четвер, 20 грудня 2012, 12:00

Помічники Миколая принесли подарунки для 3000 дітей у Львові

Помічники святого Миколая рознесли подарунки для 3000 дітей із малозабезпечених сімей Львова у межах Всеукраїнської благодійної акції «Миколай про тебе не забуде!».

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської міськради.

Упродовж тижня близько 750 помічників святого Миколая пакували подарунки для дітейна Фабриці святого Миколая у Львівському палаці мистецтв, а вже 18 грудня несли їх дітям додому.

Вчора, 19 грудня, під час святкової Акції в місті, яка традиційно відбувається у найбільш людних місцях Львова, волонтери вітали перехожих зі святом Миколая, даруючи їм цукерки та листівки.

«Також цьогоріч долучилися троє волонтерок з Франції, Литви та Данії, які зараз реалізують проекти Європейської Волонтерської Служби у межах програми «Молодь в дії». Традиційно акцію підтримали багато приватних водіїв, які розвозили помічників Миколая у найвіддаленіші частини міста», – зазначено у повідомленні. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.