Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фінанси

kmu.gov.ua

Четвер, 20 грудня 2012, 12:27

Міськрада Львова надаватиме землекористувачам пільги у розмірі 60%

У 2013 році Львівська міськрада надаватиме землекористувачам пільги на оренду та земельний податок у розмірі 60%, як і з квітня цього року.

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської міськради.

Департамент містобудування Львівської міськради оголошував тендер щодо коригування нормативної грошової оцінки земель Львова, який не відбувся у зв’язку із відсутністю учасників. Зараз Кабінетом міністрів України розглядається питання про внесення змін до методики нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення та населених пунктів, тобто ціна буде коригуватись на державному рівні.

«Нарахування орендної плати за землю здійснюється відповідно до ухвали «Про затвердження нормативної грошової оцінки земель м Львова» від 18.06.2009 №2712. Також іншими ухвалами міської ради передбачено надання пільг за землекористування орендарям земельних ділянок, наданих в оренду Львівською міською радою, частково звільнивши їх від сплати орендної плати та земельного податку за рахунок коштів, що зараховуються до міського бюджету Львова», – зазначено у повідомленні.

Отже, із 1 квітня 2012 року пільги на орендну плату та земельний податок, який зараховується до міського бюджету, становлять 60%. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.