Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пішохідний перехід

Вівторок, 24 листопада 2020, 10:38

У Львові тролейбус збив школяра, який переходив дорогу на червоне світло

пішохідний перехід

На вул. Любінській водій тролейбуса №29 наїхав на 10-річного школяра, який переходив дорогу на червоне світло.

Про це повідомляє прес-служба ЛКП "Львівелектротранс".

Вчора, 23 листопада, о 16:01 год на зупинці "Аеропортна", що на вул. Любінській у Львові, неподалік "Будинку меблів", водій тролейбусу №29, який прямував до аеропорту збив 10-річного школяра, який переходив дорогу на червоний сигнал світлофора.

"Переглянувши відео з камер спостереження, службою безпеки руху підприємства виявлено, що школяр переходив дорогу на червоне світло. Водій тролейбуса оперативно викликав швидку допомогу, яка забрала його з місця події до медичного закладу. Оскільки у дитини діагностували забій, батьки забрали його додому та відмовилися від госпіталізації. Інші обставини з’ясовує слідство", – зазначив заступник директора ЛКП "Львівелектротранс"
Віталій Баранський.

Зазначимо, наприкінці жовтня трамвай №8 наїхав на жінку з малою дитиною, яка не зорієнтувалась у ситуації на дорозі.

За даними служби безпеки руху ЛКП "Львівелектротранс" від початку року трапилося 11 ДТП з потерпілим і за участю рухомого складу підприємства, з них 5 з пішоходами. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.