Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

gazeta.lviv.ua

Четвер, 20 грудня 2012, 18:53

Депутати ЛМР звинувачують Львівводоканал у махінаціях та порушеннях

Депутатська комісія Львівської міської ради, яка перевіряла стан систем централізованого комунального водопостачання та водовідведення, наявності очисних споруду у Львові, звинувачує Львівводоканал у махінаціях, зловживаннях та порушеннях.

Підсумки проведених перевірок комісія подала сьогодні на прес-конференції до уваги журналістам.

Член депутатської комісії Андрій Яворський розповів, що у серпні-вересні цього року контрольно-ревізійне управління встановило фінансові порушення у Львівводоканалі на суму понад 7 млн. грн., перевіряючи роботу Львівводоканалу. Це порушення із проведення господарських операцій на 523 тис. грн., з яких недоотримано доходів 99 тис. грн., незаконні витрати 425 тис. грн., інші порушення сягнули 6 млн. 871 тис. грн.

Окрім цього, депутати виявили махінації з документами щодо дозволів на скиди стічних вод. Незрозумілою, на думку депутатів, є ситуація на каналізаційно-очисних спорудах міста, оскільки замість необхідної кількості працівників там працює лише дві третини. Депутат також акцентував увагу на питанні дискримінації частини працівників у частині заробітної плати на підприємстві. Обурює депутатів конфлікт інтересів через те, що і Львівводоканал. і Львівтеплоенерго очолює один керівник – Степан Пакіж.

«Поки що комісія чекає на офіційні пояснення від Львівводоканалу. Ми сподіваємося, що порушення будуть виправлені, бо інакше доведеться звертися до прокуратури». – додав Андрій Яворський.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.