Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

finance.obozrevatel.com

Четвер, 20 грудня 2012, 19:01

Компанія Hyundai обіцяє скоротити кількість несправностей своїх поїздів в Україні

Компанія Hyundai приносить вибачення за завдані українським пасажирам незручності під час користування швидкісними електропоїздами власного виробництва та вже працює над ліквідацією несправностей, які у першу чергу пов’язані зі складними зимовими погодними умовами.

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба Міністерства інфраструктури України.

«Також Hyundai наразі збільшує кількість фахівців: лише на цьому тижні сім спеціалістів приєднаються до команди технічного обслуговування компанії. Крім того, «компанія Хюндай Ротем планує наймати більше українських спеціалістів для групи технічного обслуговування у Дарницькому депо», – зазначено у повідомленні.

Окрім того, вирішені проблеми і з поставкою необхідних запчастин, які компанія Hyundai мала раніше: більша частина запчастин вже доставлена у депо, упродовж тижня очікується ще надходження.

Нагадаємо, старший радник Європейського банку реконструкції та розвитку Антон Усов назвав запуск українською залізницею швидкісних поїздів Hyundai інвестиційним провалом 2012 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.