Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

vk.com

П'ятниця, 21 грудня 2012, 12:14

Олег Баран подарував новорічну казку дітям

За сприянням депутата Львівської обласної ради, засновника ТзОВ «Барком», мецената Олега Барана у Львові організували свято Миколая для малозабезпечених діток із Франківського району.

Про це Варіанти повідомила прес-служба депутата Львівської обласної ради Олега Барана.

Упродовж двох годин малюків розважав Святий Миколай, ангелики та різноманітні казкові герої. А на завершення святкового дійства діток  пригостили солодкими  подарунками. 

«На свято прийшли дітки віком від двох до десяти років  із малозабезпечених, багатодітнихсімей. Для них це справжня подія,  адже більшість малюків на такий   захід потрапили вперше», - розповіла працівник відділу соціальної роботи Франківського району Романа Войтович.

Малюкам свято – сподобалося. Святому Миколая  дітки розповідали  новорічні вірші, бавилися у різноманітні конкурси,  розважалися із аніматорами, а ще – отримали у подарунок солодкі  пакунки від Святого Миколая.

«Такі заходи ми проводимо і будемо проводити  постійно. І не лише з приуроченням до свята. Адже наші дітки потребують уваги. І я, як батько чотирьох дітей, знаю це дуже добре.  А зараз, у час зимових свят, кожна дитинка з особливим нетерпінням чекає  казки. Тож наше  завдання – допомогти цій казці втілитися в життя», – наголосив ініціатор дійства Олег Баран.

У знак подяки за підтримку соціальних проектів та постійну допомогу для потребуючих сімей Олег Баран отримав подяку від соціальної служби Франківського району.

Святковий захід для діток відбувся у дитячому пізнавально-розважальному  центрі «Веселка», що на території ТВК «Південний».

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.