Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

finance.obozrevatel.com

П'ятниця, 21 грудня 2012, 12:06

До самого Львова так і їхали без світла та тепла, було страшенно холодно – пасажир Hyundai

Цілу дорогу у поїзді було страшенно холодно і дві двогодинні зупинки ситуацію не покращили, враховуючи й те, що серед пасажирів були діти.

Про це Варіантам розповів пасажир поїзду Hyundai Олексій. 

«Годину по тому, як потяг виїхав з Києва, недалеко від станції Клавдієве, він зламався, світло та опалення вимкнули. Нам нічого не повідомляли. Стояли близько двох годин. Потім нарешті рушили, проте їхали недовго, близько 22:00 потяг знову зупинився і  простояв ще близько двох годин. До самого Львова так і їхали без світла та тепла, було страшенно холодно. В потягу були також і діти.  Для мене не буде здивуванням, якщо всі, хто їхав, напередодні Нового Року лежатимуть з важкою простудою», – розповідає Олексій про свою подорож. 

Як повідомлялося раніше, у четвер, 20 грудня, швидкісний поїзд Hyundai, що слідував за маршрутом Київ-Львів, двічі зламався – з ладу вийшла електроніка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.