Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

П'ятниця, 21 грудня 2012, 12:54

Щедрий вечір з добрим джазом відбудеться у Львові після Різдва

11 січня у Львові відбудеться концерт «Щедрий вечір з добрим джазом», під час якого щедруватимуть гурт «ShockolaD» із друзями-музикантами.

 

Про це Варіанти повідомляє прес-служба МО «Дзиґа».

«Вже четвертий рік поспіль  гурт «ShockolaD» та мистецьке об'єднання «Дзиґа» влаштовують різдвяне джазове свято у Львові, на якому музиканти представляють авторські джазові обробки українських, польських, американських щедрівок і колядок», – зазначено у повідомленні.

У щедруваннях також візьмуть участь Ігор Закус (Київ), Дана Винницька(Львів), Karolina Beimcik (Польща) та Bria Blessing (США).

Концерт відбудеться у Національному академічному театрі ім. Марії Заньковецької о 19:00.

Квитки можна придбати у касах театру Заньковецької (вул. Лесі Українки,1), Львівської Філармонії (вул. Чайковського,7) та у галереї "Дзиґа" (вул. Вірменська,35).  Вартість: 80 - 140 грн.

Окрім того, як і щороку, «Дзиґа» надає знижку 50% на квитки для студентів, членів «ДжазКлубу.Львів», Етноклубу Набутків та фотоклубу «Ч.Б.5х5». Пільгові квитки продаються тільки в галереї «Дзиґа» і тільки до 28 грудня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.