Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Во "Свобода"

П'ятниця, 21 грудня 2012, 14:51

ЄС – цікавий бізнес-проект для кількох держав – Фаріон

Європейський Союз – наддержавне утворення, яке є дуже вигідним і цікавим бізнес-проектом для кількох держав.

Таку думку сьогодні, 21 грудня, на прес-конференції висловила народний депутат України від ВО "Свобода" Ірина Фаріон, інформує кореспондент Варіантів

"На превелике щастя, Європа не повністю ототожнена з Європейською унією. Це – наддержавне утворення, яке є наслідком домовленості кількох держав. Це – дуже вигідний і цікавий для кількох держав бізнес-проект", – сказала депутатка.

За її словами, нинішня орієнтація України в бік ЄС зумовлена тим, що з іншого боку їй загрожує "євразійський простір".

Фаріон також додала, що ВО "Свобода" має тісні зв’язки з правими партіями Європи, зокрема, французьким "Національним фронтом", фінськими "Справжніми фінами", грецькою "Ранковою зорею", австрійським рухом "За свободу" та угорською правицею. 

"Наше прагнення інтегруватися в Європу не означає влитися в структури Європейського Союзу. Це означає сповідувати демократичні цінності. Це означає сповідувати найважливіше – гідність людську та гідність національну. Ми не сприймаємо національного нівелювання. Ми не потребуємо другого Радянського Союзу з пануванням інтернаціональної ідеології", – наголосила Фаріон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.