Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

Понеділок, 24 грудня 2012, 11:10

Лафарж Україна надала 1,5 млн. грн. на ремонт доріг Миколаївського району Львівщини

Упродовж року за кошти Компанії Лафарж Україна відремонтовані дороги й тротуари на територіях одразу кількох сільських рад Миколаївського району, де працює ПАТ «Миколаївцемент» – Бродківської, Гонятичівської, Розвадівської, Дроговизької, а також у самому Миколаєві.

 

Місцева районна влада із вдячністю приймає таку допомогу.

«Ми тішимося, що маємо в районі такого серйозного інвестора, – каже голова Миколаївської районної ради Ольга Жила. – Ця солідна підтримка з боку ПАТ «Миколаївцемент» допомогла нам повніше і в коротші терміни виконати ряд важливих ремонтно-будівельних робіт на шляхах району, завдяки чому на них поліпшилася безпека водіїв та пішоходів. Районна рада та райдержадміністрація щиро вдячні керівництву «Лафарж Україна» за розуміння наших проблем та за активну допомогу у розв’язанні їх».      

Зазначимо, що компанія «Лафарж Україна» у попередні роки також надала значні кошти для відновлення асфальтного покриття шляхів у Миколаївському районі. Так, сума вкладених коштів у цю конче потрібну справу у 2010-2011 році становила більш, ніж 2,5 млн. грн.

Окрім згаданих вище доріг загального користування, в  межах спеціальної програми «Безпека на дорогах» раніше Компанія інвестувала в облаштування вуличного освітлення, автобусних зупинок. 

На території самого ПАТ «Миколаївцемент» укладено тверде бетонне покриття доріг і тротуари, встановлено знаки для покращення дорожньої безпеки. Куплено сучасний автомобіль для безпечного перевезення працівників та ремонтного обладнання (у кар’єрі вапняку), спеціальний автомобіль для вакуумного прибирання доріг. Впроваджено заходи з підвищення рівня обізнаності людей щодо безпеки на території залізничного господарства, в тому числі, огороджено колії та влаштовано ворота для унеможливлення доступу людей у зону  маневрів рухомого залізничного складу, встановлено світлофори і шлагбауми для зведення до нуля ризику зіткнення автомобільного і залізничного транспрту на заводських коліях і т. ін.

Крім того, раніше в рамках просвітницько-інформаційної кампанії з безпеки та охорони здоров’я ПАТ «Миколаївцемент» створило низку промоційних аудіороликів із соціальної реклами для водіїв, щоб закликати їх бути обережними на дорогах.

Про «Лафарж» в Україні                                                                                                       

«Лафарж Україна» є одним з провідних постачальників будівельних матеріалів на будівельному ринку України з 1999 року. Сьогодні «Лафарж Україна» представлена двома бізнес-напрямами – «Щебінь» (представник ТОВ «ККНК «Технобуд»), до складу якого входять 3 підприємства, розташовані в Рівненській, Київській та Чернівецькій областях і «Цемент» (представник ПАТ «Миколаївцемент»), що складається з одного заводу в Миколаєві Львівської області.

Додаткову інформацію можна отримати на офіційному веб-сайті компанії www.lafarge.ua

Про компанію Lafarge

Lafargeє світовим лідером у галузі будівельних матеріалів, який займає провідні позиції в усіх сферах своєї діяльності: цемент, бетон та наповнювачі. У компанії працює 68 000 працівників у 64 країнах. У 2011 році обсяги продажів Lafarge сягнули 15,3 млрд. євро.

Із 2010 року Група «Лафарж» входить до Індексу Доу Джонса, першого світового критерію стійкості, на знак визнання дій компанії у напрямку сталого розвитку.

Володіючи провідним центром дослідження будівельних матеріалів, Lafargeзакладає інновацію в основу своїх пріоритетів, що допомагає компанії працювати над екологічно раціональним будівництвом і архітектурною креативністю.

Додаткову інформацію можна отримати на офіційному веб-сайті компанії www.lafarge.com

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.