Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Президент

news.if.ua

Понеділок, 24 грудня 2012, 11:48

Президент України реорганізував митну та податкову служби в міністерство доходів і зборів

Президент України Віктор Янукович реорганізував Державну митну службу України та Державну податкову службу України, утворивши Міністерство доходів і зборів.

Про це Варіантам стало відомо з офіційного сайту президента України.

Про реорганізацію митної та податкової служб йдеться в Указі Президента України № 726/2012 «Про деякі заходи з оптимізації системи центральних органів виконавчої влади» від 24 грудня.

Зокрема, відповідно до пункту 15 частини першої статті 106 Конституції України президент постановив утворити Міністерство доходів і зборів України, реорганізувавши Державну митну службу України та Державну податкову службу України, а також поклавши на Міністерство, що утворюється, функцію з адміністрування єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

Указ набирає чинності з дня його опублікування, тобто від сьогодні, 24 грудня.

Міністром доходів і зборів України указом № 739/2012 Віктор Янукович призначив Олександра Клименка. До цього часу Клименко обіймав посаду Голови Державної податкової служби.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.