Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

ukranews.com

Понеділок, 24 грудня 2012, 17:00

Мер Львова проти підвищення цін в міському транспорті

Львівські перевізники хочуть підняти ціну на проїзд в міському транспорті до 3 грн. або 3 грн. 50 коп., та на думку міського голови, якість послуг, які надають перевізники, не відповідає навіть встановленій зараз ціні – 2 грн.

Про це сьогодні мер Львова Андрій Садовий заявив на брифінгу з журналістами.

Андрій Садовий вважає, що питання про підвищення тарифу на проїзд у міському транспорті піднімається лише через тиск зі сторони перевізників. Міського голову обурює якість перевезення: бруд та сморід в салонах автобусів. «Коли все буде працювати ідеально, може тоді ми будемо на цю тему говорити. На сьогоднішній день я не вбачаю підстав для того, щоб піднімати тариф на проїзд в транспорті, враховуючи рівень послуг, які сьогодні надаються, і їхню якість», - додав Садовий.

Голова міста порадив перевізникам самим час від часу їздити в автобусах і подивитися, в якому стані вони є: «Невже немає можливості помити всередині транспортний засіб, чи прибрати належним чином?

Нагадаємо, 6 грудня на зустрічі із журналістами львівські перевізники вимагали підвищення тарифів на проїзд у львіських автобусах до 3-ох  грн.і вище.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.