Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Транспорт

elektrotrans.te.ua/

Середа, 26 грудня 2012, 14:03

Рух 365 пасажирських автобусів у Львові візуально контролюється за допомогою GPS

Управління транспорту Львівської міськради станом на сьогодні має доступ до візуального контролю над 365 транспортними засобами, які курсують на автобусних маршрутах загального користування міста.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

«Кожного дня диспетчери транспортних підприємств «прив'язують» у програмному забезпеченні транспортні засоби до маршрутів. Таким чином, управління зараз володіє інформацією щодо кількості транспортних засобів на маршрутах, їх конкретного переліку, а також виконання ними ранкових та вечірніх рейсів. На жаль, станом на сьогодні управління не має доступу до всіх автобусних маршрутів, а лише до деяких. Серед них: №16, 2а, 7, 8, 13, 14, 17, 18, 22, 24, 25, 30, 33, 34, 39, 40, 41, 43, 47а, 48, 49, 50, 51, 53», - розповів заступник начальника управління транспорту та зв’язку Андрій Білоус.

Як додали в управлінні транспорту та зв’язку, триває процес доопрацювання програмного забезпечення для можливості внесення розкладів руху і отримання звітів про відхилення транспортних засобів від розкладів руху.

Нагадаємо, до кінця Львова GPS повинні бути встановлені на всіх автобусах. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.