Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Транспорт

mnk.org.ua

Середа, 26 грудня 2012, 18:01

Укрзалізниця спростовує інформацію про скасування Hyundai

Державна адміністрація залізничного транспорту України "Укрзалізниця" спростовує інформацію про скасування курсування швидкісних електропоїздів категорії Інтерсіті + виробництва Hyundai Rotem. 

 

Про це повідомила прес-служба Укрзалізниці.

Ніякого рішення  про зняття з рейсів електропоїздів виробництва Hyundai Rotem не було,  - наголошено у повідомленні.

Сьогодні, 26 грудня із 16 рейсів, які здійснюють електропоїзди  виробництва Hyundai Rotem, на 7 рейсах відбулася заміна рухомого складу, 9 рейсів виконується електропоїздами виробництва Hyundai Rotem, затримок і відставання у графіку руху поїздів Hyundai Rotem немає, - запевняє "Укрзалізниця". 

Команда корейських фахівців терміново усуває виявлені під час експлуатації недоліки, і уже найближчим часом усі рейси «Українських експресів» будуть здійснюватися електропоїздами виробництва Hyundai Rotem.

Різницю вартості проїзду пасажирам, у разі заміни класу поїзда, буде компенсовано.

Нагадаємо, у  довідковій службі Укрзалізниці сьогодні повідомили, що від сьогодні замість швидкісних поїздів Hyundai в рейси вийшли звичайні поїзди.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.