Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

www.nagolos.com.ua

Середа, 26 грудня 2012, 19:21

Виконком вніс зміни до бюджету Львова на 2013 рік

На сьогоднішньому засіданні виконавчий комітет Львівської міської ради погодив внесення змін до проекту міського бюджету Львова на 2013 рік.

На суму 2 млн 125 тис. грн. збільшено видатки за рахунок резервного фонду. З цих коштів 320 тис. грн. передбачено на підготовку та реалізацію грантових проектів із залученням коштів ЄС для департаменту економічної політики. На співфінансування проектів міжнародної технічної допомоги від ЄС департаменту житлового господарства та інфраструктури передбачається 240 тис. грн. Для виготовлення технічно-економічного обґрунтування для створення Технопарку департаменту економічної політики передбачено 700 тис. грн., а управлінню охорони історичного середовища – 465 тис. грн.

Директор департаменту фінансової політики Львівської міської ради Олег Іщук додав, що окрім того, на розробку схем та проектних рішень масового застосування для міжнародних конкурсів для управління архітектури виділять 400 тис. грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.