Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

gazeta.lviv.ua

Четвер, 27 грудня 2012, 12:11

Садовий запевняє, що на території Снопківського парку Львова нічого не будуватиметься

Мер Львова Садовий Андрій запевнив депутатів, що на території Снопківського парку у Львові будувати нічого не будуть.

 

Про це сьогодні, 27 грудня, він сказав під час засідання сесії Львівської міськради, повідомляє кореспондент Варіантів.

«Ми маємо генеральний план Львова – це перший крок. Другим кроком буде встановлення меж парку», – зазначає міський голова.

Таку заяву Садовий зробив після того, як депутат від ВО «Свобода» Василь Горон виступив зі зверненням, в якому мешканці Кримської та прилеглих вулиць просять не дозволити забудову парку Снопківський.

«Я неодноразово звертався протягом року з такими зверненнями, але не бачу результатів. Було відмінене рішення виконкому про забудову, але що далі?», – сказав Горон.

Горон просить створити групу, в яку б входили члени виконавчих органів МЛР, мешканці Кримської і обстежити територію парку. Потім доручити в 3-місячний термін встановити межі парку, а також передбачити в бюджеті на 2013 рік гроші на встановлення меж парку.

Нагадаємо, 14 грудня виконком Львівської міської ради ухвалив рішення повністю задовольнити протест прокурора Львівщини, який вимагав скасувати рішення виконкому від 26 жовтня 2012 року. 

Тоді виконавчий комітет міськради прийняв рішення про розроблення детального плану території району забудови на вул. Кримській.

Мешканці вулиці підняли на сполох, заявляючи, що таке рішення сприятиме незаконній забудові парку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.