Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

kulykivka.com

Четвер, 27 грудня 2012, 12:34

Дрогобицький міський районний суд вирішує справи із приміщеннями у Львові

У релігійної громади римо-католицької церкви у Львові хочуть забрати приміщення на вул. Плуговій у Львові, надане їм в постійне користування, оскільки ще в серпні Дрогобицький міський районний суд своєю ухвалою закріпив приміщення у власності фізичної особи.

 

Про це повідомив сьогодні, 27 грудня, на засіданні сесії Львівської міськради, звернувшись до присутніх із запитом, депутат міської ради Ростислав Будинський.

Йдеться про  ділянку площею 1151 кв м.

У листопаді власник уклав договір про продаж вказаного приміщення.

Депутат просить створити спеціальну комісію, яка проведе розслідування і зможе пояснити, як майно, яке знаходиться у власності міста та орендується релігійною громадою раптом виявилося приватною власністю фізичної особи і вже навіть було продане іншій фізичній особі.

Андрій Садовий доручив керівнику юридичного відділу ЛМР Гелені Пайонкевич взяти під свою увагу цю ситуацію. Вона повідомила, що таких ситуацій із незаконним заволодінням землями останнім часом багато.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.