Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Охорона здоров'я

11channel.dp.ua

Четвер, 27 грудня 2012, 14:51

Роман Василишин стане головним лікарем Львівщини

Посаду керівника Головного управління охорони здоров'я Львівської ОДА обійме колишній очільник Олександрівської центральної міської лікарні Києва Роман Василишин. 

Про це сьогодні, 27 грудня, на брифінгу повідомив голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк, інформує кореспондент Варіантів.  

За словами Костюка, він провів кілька співбесід з Василишиним, а документи майбутнього головного лікаря зараз перебувають на погодженні. 

Очільник Львівської ОДА зазначив, що знайти людину на цю посаду було непросто, зокрема, всі заступники із управління медицини говорили, що неготові до такої роботи. 

«У області дуже непроста кадрова ситуація в медицині. Галузь потребує реформ, а в цих реформах потрібен менеджер, який не буде зав’язаний на дріб’язковості, не буде обтяжений зобов’язаннями перед різними формуваннями, групами і таке інше. Тут потрібна людина, яка зможе робити таку роботу відповідально, чуттєво, для наших громадян, не мати впливів зі сторони», – сказав Костюк. 

Він додав, що головний медик Львівської області матиме статус заступника голови ОДА. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.