Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

liva.com.ua

Четвер, 27 грудня 2012, 16:22

Активісти "Автономного опору" заявляють про "поліцейські репресії"

Представники руху "Автономний опір" у Львові заявляють про репресії з боку правоохоронних органів, які проводять обшуки у квартирах їхніх активістів та викликають на співбесіду СБУ. 

Повідомлення про це з'явилося на сайті руху у вівторок, 25 грудня. 

"Сьогодні о 7 ранку до наших львівських товаришів: Оленки, Богдана, Романа, Юрка, Ярини та Мирослава додому прийшли співробітники МВС із ордером на обшук та вилучення техніки. Наразі у них вдома переривають усі особисті речі та речі її родичів. Вдома гармидер. У них вилучили комп’ютери, мобільні телефони, цифрову техніку. У однієї з дівчат удома місячне немовля", – йдеться на сайті руху. 

Як зазначають активісти, декілька днів тому одного із учасників "Автономного опору" викликали на допит в СБУ.

Нагадаємо, організація "Автономний опір" відома своїми антиросійськими акціями, зокрема, топтанням прапора "Єдиної Росії" біля російського консультва та нападом на агітаторів Партії регіонів. 

Автономний опір (автономні націоналісти, автономи) позиціонує себе як рух українських революційних соціал-націоналістів-терцеристів, що ґрунтується на ідеї побудові мережі незалежних одна від іншої автономних груп. Таку тактику організатори руху пояснюють тим, що «автономна тактика дозволяє зосередитись на головному завданні руху — агітації і пропаганді».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.