Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

vsapravda.info

Четвер, 27 грудня 2012, 16:56

Державтоінспекція погано контролює безпеку руху на ліцензованому транспорті Львівщини

Працівники державної автомобільної інспекції не завжди за порушення під час перевезення пасажирів та експлуатації транспортних засобів притягують винних осіб до адміністративної відповідальності.

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба прокуратури Львівщини.

«Не ведеться належний нагляд за закріпленими автогосподарствами. Не аналізуються порушення Правил дорожнього руху водіями автобусів, що унеможливлює планування перевірок відповідних автогосподарств. Також у реєстраційно-екзаменаційному підрозділі ДАІ відсутня інформація про зареєстровані на території району автобуси, внаслідок чого профілактична робота з попередження нелегальних перевезень пасажирів також не проводиться», – зазначено у повідомленні.  

На думку представників прокуратури, неналежна робота Державтоінспекції з цих питань призвела до збільшення кількості постраждалих у дорожньо-транспортних пригодах, скоєних з вини водіїв транспорту загального користування.

За 11 місяців 2012 року в ДТП з вини водіїв підприємств, які надають послуги з перевезення пасажирів автомобільним транспортом загального користування травмовано 47 осіб ( 45 – в автобусах), одна людина загинула.

Начальнику УДАІ ГУМВСУ у Львівській області прокуратура Львівської області внесла подання про усунення виявлених порушень та притягнення винних осіб до відповідальності. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.