Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

korysne.co.ua

Четвер, 27 грудня 2012, 20:02

2013 року обсяг додаткових дотацій з державного у місцеві бюджети Львівщини зменшений у чотири рази порівняно із 2012 роком - заява "Свободи"

Фракція ВО «Свободи» у Бродовські райраді заявляє, що обсяг додаткових дотацій із держбюджету у місцеві бюджети Львівщини  зменшено у чотири рази в порівнянні з 2012 роком.

«Більше того, місцевим бюджетам Львівської області, які на 75-80 відсотків є залежними від трансфертів з державного бюджету, у 2013 році уряд Азарова зменшив обсяг додаткових дотацій у чотири рази», – йдеться в заяві фракції ВО «Свобода».

Складною також виглядає ситуація із формуванням районних бюджетів.

«У катастрофічному стані опинилися саме районні бюджети, обсяг доходів яких зменшується, а обсяг делегованих державою повноважень зростає. Не забезпечивши районні бюджети розрахунковими обсягами доходів, які хоча б на мінімальному рівні забезпечували виплату заробітної плати бюджетникам, уряд фактично пішов війною на місцеве самоврядування», - стверджується у заяві.

Нагадаємо, 28 грудня Львівська облрада планує затвердити обласний бюджет на 2013 рік. 

Львівська ОДА запропонувала основні показники бюджету області на 2013 рік – загальний обсяг доходів пропонується у сумі 5 млрд. 344 млн. 133 тис. грн., з них 5 млрд. 251 млн. 598 тис. грн. припадають на обсяг доходів загального фонду бюджету, 92 млн. 534 тис. грн. – на спеціальний фонду бюджету, а на бюджет розвитку – 4 млн. 500 тис. грн.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.