Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

управлінні патрульної поліції на вул. Перфецького

google.com.ua

Четвер, 4 березня 2021, 10:55

У Львові патрульний вчинив самогубство

управлінні патрульної поліції на вул. Перфецького

В управлінні патрульної поліції на вул. Перфецького від пострілу помер 34-річний правоохоронець.

Про це повідомила прес-служба патрульної поліції Львівщини.

Сьогодні вранці в управлінні патрульної поліції на вул. Перфецького у Львові від пострілу помер 34-річний працівник патрульної поліції.

За словами начальника управління патрульної поліції Львівської області Романа Пилипенка, поліцейський вчинив самогубство і вистелив собі в голову.

"Зранку, перед заступанням на службу, на території управління ми виявили нашого патрульного поліцейського. Він загинув від вогнепального поранення в голову. За попередньою інформацією, 34-річний поліцейський вчинив самогубство через сімейні негаразди. Від себе хочу повідомити, що патрульний ніс службу в наших лавах з 2017 року, жодних зауважень до виконання ним службових обов'язків не було" – наголосив Роман Пилипенко.

Він додав, що наразі усі причини і деталі цієї події встановлюють слідчі ДБР, а департамент патрульної поліції проводить службове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.