Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ВРУ

volynpost.com

П'ятниця, 28 грудня 2012, 13:26

Ганна Герман обурена рекламою пива "Львівське різдзвяне" і закликає не купувати його

Народний депутат Ганна Герман ініціює ухвалення парламентом закону про заборону використання релігійної символіки в рекламі пива і вина.

Герман переконана, що релігійні символи, назви свят та інші терміни, що відносяться до духовної сфери людини, не можуть бути використані в назвах алкогольних напоїв і всіх інших виробах, котрі шкодять здоров'ю людини.

"Я з обуренням переглянула рекламу пива "Львівське Різдвяне", і вважаю, що почин, що йде зі Львова – міста, яке завжди вважалося духовною столицею України, надзвичайно шкідливе і неприпустиме", – заявила Герман.

Церква і регігія завжди стояли на захисті здоров'я людини, і за допомогою релігійних символів рекламувати алкогольний напій значить долучати церкву до знищення нації і народу, - вважає Герман. 

"Хотілося б просити ієрархів українських церков, щоб вони висловили свій рішучий протест проти використання релігійних символів на алкогольних напоях, а громадян України - закликати не купувати алкогольні напої, в назвах яких так цинічно і злочинно використовується релігійна символіка", - зазначила Герман.

Джерело: УНІАН

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.